Η «Πορεία της Γαλιλαίας»έρχεται στο δήμο Παλλήνης

0

Με σύνθημα “Οκτώ δήμοι, Μία αγκαλιά ανακούφισης ασθενών με καρκίνο”, το Δημαρχιακό Μέγαρο στον Γέρακα θα ανοίξει την αγκαλιά του την Κυριακή, 18 Ιουνίου και ώρα 8:00 μ.μ. για να υποδεχθεί όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο.

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Γαλιλαίας (Διοικητικό Συμβούλιο, Λειτουργοί Υγείας, διοικητικό προσωπικό και εθελοντές),  η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλων των Δήμων συνδιοργάνωσης και πολιτιστικοί φορείς, θα σε περιμένουμε στο προαύλιο του  Δημαρχιακού Μεγάρου στον Γέρακα  για την τελετή έναρξης της δράσης.

Θα ακολουθήσει μία σύντομη συμβολική πεζοπορία έως το 1Ο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γέρακα και εορταστική εκδήλωση με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

H  «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» είναι ένας ετήσιος θεσμός συμπαράστασης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους ασθενείς με καρκίνο.

Η πρωτοποριακή για τη χώρα μας δράση διεξάγεται από τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» με τη συνεργασία των οκτώ Δήμων της περιοχής των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, όπου εκ περιτροπής ένας Δήμος κάθε χρόνο ορίζεται ως Δήμος Φιλοξενίας, ενώ όλοι οι Δήμοι στηρίζουν τη δράση με ειδικά σχεδιασμένες εκδηλώσεις.

Σκοπός μας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Η πρώτη «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» διεξήχθη το 2022 με μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκε από την Εκκλησία, την Πολιτεία, την Επιστημονική κοινότητα και χιλιάδες φίλων από όλη την Αττική, και όχι μόνο.

Η 2η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» ξεκινά από τον Γέρακα με μία συμβολική πεζοπορία και εορταστική εκδήλωση και θα συνεχισθεί με ένα μοναδικό διαδημοτικό πολιτιστικό ταξίδι σε όλους τους Δήμους της περιοχής των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Η συμμετοχή σου στην έναρξη αλλά και στις εκδηλώσεις της δράσης, θα βοηθήσει το έργο μας προσφέροντας σεβασμό και αγάπη στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ