Ξεπερνώντας το 10% της ενσωμάτωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, η εικόνα στις κάλπες των Περιφερειακών εκλογών διαμορφώνεται ως εξής:

Στην Αττική, με ενσωμάτωση 14,05% προς το παρόν ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ και πρώην υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται να κυριαρχεί των υποψηφίων του από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 45,88%. Έπεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Ιωακειμίδης με ποσοστό 16,29%.

Στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης στο 13,63% της ενσωμάτωσης προηγείται ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Χρήστος Μέτιος με ποσοστό 42,02% ενώ έπεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος Χριστόδουλος Τοψίδης με 33,68%.

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 20,95% προηγείται ο Στεφανής Αλκιβιάδης που υποστηρίζεται από τη ΝΔ με ποσοστό 40,66% ενώ ο υποψήφιος που προς το παρόν καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, Κωνσταντίνος Μουτζούρης προέρχεται από τη ΝΔ, ωστόσο κατέρχεται στις εκλογές με ανεξάρτητο συνδυασμό, και καταλαμβάνει έως τώρα το 34,17%.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο νυν περιφερειάρχης και υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Νεκτάριος Φαρμάκης φαίνεται να διατηρεί τη θέση του από τον πρώτο γύρο, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 12,32%, πετυχαίνοντας προς το παρόν ποσοστό 59,67%. Στη δεύτερη θέση ο Σπυρίδων Σκιαδαρέσης, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνει 12,26%

Στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο Καρχιμάνης Αλέξανδρος υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, νυν περιφερειάρχης, επίσης φαίνεται να εκλέγεται από τον πρώτο γύρο, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 15,48%, πετυχαίνοντας προς το παρόν ποσοστό 55,45%. Δεύτερος στην κούρσα των εκλογών είναι ο Στέφος Ιωάννης, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, με ποσοστό 11,92%

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here