Η Χριστουγεννιάτικη Παιδική Θεατρική Παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ,» στο Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

0

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην Χριστουγεννιάτικη Παιδική Θεατρική Παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18.00.

Ο φιλάργυρος Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο θρυλικός ήρωας του Ντίκενς, είναι ένας πολύ πλούσιος, αλλά μίζερος και σκληρός άνθρωπος. Δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και γενναιοδωρία και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη. Την παραμονή των Χριστουγέννων, τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του, Τζέικομπ Μάρλευ και τον προειδοποιεί, πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει και να δει τη ζωή του και τους ανθρώπους, με άλλα μάτια.

Πρόκειται για μια αγαπημένη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς, σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπούλου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σκρουτζ ο Τάκης Παπαματθαίου, Marley & χριστουγεννιάτικο πνεύμα – παρόν ο Αναστάσης Κολοβός, Τζούλια Σπυροπούλου, Σπύρος Κατηφόρης Ιούλιος Αθανασίου, Κασσάνδρα Μπαφαλούκου, Μαλτεζόπουλος Ιάσωνας, Δανάη Καπιτσαλά, Ρένα Κουμπαρούλη, Μαρία Παπαϊωάννου, Ιωάννα Προκοπίου.

Η παράσταση είναι μια προσφορά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου για όλα τα παιδιά και η είσοδος είναι για όλους δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ