Η Formula 1 διακόπτει το συμβόλαιό της με τη Ρωσία – Δεν θα ξαναγίνει γκραν πρι

0

Δραστικές κινήσεις από τη Formula 1 η οποία δεν ακυρώνει απλά το φετινό γκραν πρι στη Ρωσία, αλλά τερματίζει εντελώς το συμβόλαιο που είχε με τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Formula 1 τερματίζει τη συμφωνία για το ρωσικό Grand Prix και δεν θα γίνονται πλέον grand prix της F1 στη Ρωσία.

«Η Formula 1 τερμάτισε το συμβόλαιό της με τη διοργανώτρια του ρωσικού γκραν πρι που σημαίνει ότι η Ρωσία δεν θα φιλοξενεί γκραν πρι της F1 στο μέλλον», δήλωσε εκπρόσωπος της Formula 1 σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

 

Τέλος τα γκραν πρι στη Ρωσία

Το ρωσικό γκραν πρι της Formula 1 του 2022, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στο Ολυμπιακό Πάρκο του Σότσι, ακυρώθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Αυτή θα ήταν η τελευταία χρονιά που γκραν πρι θα γίνονταν στο Σότσι, αφού είχε συμφωνηθει με τη Formula 1 από το 2023 το ρωσικό γκραν πρι να γίνεται σε μια νέα ειδικά κατασκευασμένη πίστα λίγο έξω από την Αγία Πετρούπολη. Ωστόσο, όπως ήρθαν τα πράγματα, η Αγία Πετρούπολη δεν θα φιλοξενήσει γκραν πρι της F1.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ