Την ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια μεταξύ της πλατφόρμας ειδήσεων N1 και του αμερικανικού δικτύου CNN, ανακοίνωσε η United Media, εταιρεία ΜΜΕ της United Group.

Το N1, μέσα από τη συνεργασία του με το CNN, που έχει ξεκινήσει από το 2014 και ήταν η πρώτη αποκλειστική συμφωνία που υπέγραψε το αμερικανικό δίκτυο στην περιοχή της Αδριατικής, παρέχει στο κοινό ολοκληρωμένη εικόνα για τα πιο σημαντικά γεγονότα από όλο τον κόσμο, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

“Είμαστε χαρούμενοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με το N1 ένα σημαντικό συνεργάτη στη Νοτιοανατολική Ευρώπη”, δήλωσε ο Walid Chamak, Director, Content Sales & Licensing, ενώ η Aleksandra Subotic, CEO της Untied Media δήλωσε: “Όπως το CNN, η United Media είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη των δημοκρατικών αξιών. Το να είμαστε μια αξιόπιστη πηγή ειδήσεων υπήρξε βασικός παράγοντας για την αποδοχή από το κοινό και τη διείσδυση του περιεχομένου μας. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη του CNN που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε αυτή τη σημαντική υπηρεσία στους τηλεθεατές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here