Θερμές ευχές και κάλαντα στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη από τους μαθητές και τους καθηγητές των Μουσικών Σχολείων Αθήνας και Αλίμου

0

Πλημμύρισε με μουσικές και μελωδίες το γραφείο του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη. Μαθητές και καθηγητές των Μουσικών Σχολείων Αθήνας και Αλίμου ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον κ. Πατούλη με τη συνοδεία μουσικών οργάνων και της χορωδίας τους.

Τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αθήνας συνόδευσε ο διευθυντής Α. Καπετανάκης και οι καθηγητές Ιφ. Ιωάννου και Π. Μπατσικούρας, ενώ τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αλίμου συνόδευσε ο διευθυντής του σχολείου Ευαγ. Κοντογιάννης και οι καθηγητές Ιωαν. Αγγέλου και Μ. Σύριος.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ευχαρίστησε μαθητές και καθηγητές για τις μοναδικές μουσικές και μελωδικές ευχές, ενώ επισήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής και ο ίδιος προσωπικά με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει θα συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής δουλειάς που γίνεται στα Μουσικά Σχολεία της Αττικής.

«Η πρωτοβουλία μας να βραβεύουμε σε ετήσια βάση τους καλύτερους μαθητές των μουσικών μας σχολείων ήταν μόνο η αρχή. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μουσικά σύνολα στα οποία θα συμμετέχουν παιδιά και καθηγητές των Μουσικών Σχολείων με στόχο να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό την εξαιρετική δουλειά που γίνεται αθόρυβα σε αυτά το μοναδικά σχολεία που αποτελούν εργαστήρια διάσωσης της μουσικής ιστορίας της χώρας μας και ταυτόχρονα εκκολαπτήρια των αυριανών επαγγελματιών μουσικών. Η Περιφέρεια Αττικής, η οποία συμβάλλει στην εξασφάλιση σχολικών υποδομών και εξοπλισμού θα κάνει ένα βήμα επιπλέον συμβάλλοντας με συναυλίες και παραστάσεις στην εξωστρέφεια των μουσικών μας σχολείων. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και να συνεχίσετε με τον ίδιο ενθουσιασμό να εργάζεστε προς την κατεύθυνση ανάδειξης του μουσικού πολιτισμού της χώρας μας και όλου του κόσμου».

Ακολουθεί σχετικό βίντεο

https://youtu.be/QqQw0V5BRd0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ