Θεσμός και προορισμός το καρναβάλι του Δήμου Διονύσου

0

Θεσμός για το Δήμο Διονύσου θ’ αποτελέσει η καρναβαλική παρέλαση, σύμφωνα με την Δήμαρχο Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου…

Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη στην πλατεία Σταμάτας η 2η καρναβαλική παρέλαση, με τη συμμετοχή περίπου 5.000 επισκεπτών και καρναβαλιστών. Γεγονός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής.

Η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης ομιλίας της στάθηκε στην πετυχημένη εκδήλωση, διευκρινίζοντας ότι «είναι η δεύτερη καρναβαλική παρέλαση, η οποία ξεκίνησε πέρσι με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου. Εμείς από φέτος θα τη μετατρέψουμε σε θεσμό. Κάθε χρόνο όλοι μαζί θα χαιρόμαστε, θα τραγουδάμε και θα ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα

Ζήσαμε φανταστικές στιγμές κατά τη διάρκεια της 2ης Καρναβαλικής Παρέλασης Δήμου Διονύσου. Πόση χαρά μπορεί να νιώσει κάποιος όταν βλέπει τόσο κόσμο μαζεμένο, εδώ στην πλατεία Σταμάτας; Όταν βλέπει φορείς, συλλόγους, σχολεία, μαθητές, υπουργό, βουλευτές, τον εμπορικό σύλλογο και το επαγγελματικό επιμελητήριο. Πρέπει να αγκαλιάζουμε τις εκδηλώσεις καθώς και τα όμορφα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε στο Δήμο μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, μα πάνω απ’ όλα τους εθελοντές μας».

Ο Νεκτάριος Πίλτσης, πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου ανέφερε: «Ήταν μια φοβερή συνεργασία η φετινή και θα ήθελα να πω μπράβο στο Δήμο και στους εργαζόμενους. Έκαναν σκληρή δουλειά για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Ένα μπράβο στους συλλόγους γονέων. Θα είμαστε πάντα κοντά σας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Δήμος Διονύσου, λοιπόν, ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συνδιοργάνωσαν με επιτυχία τη 2η Καρναβαλική Παρέλαση στην πλατεία Σταμάτας, όπου συμμετείχαν 24 γκρουπ και επτά άρματα, ενώ βραβεύθηκαν τα τρία πρώτα γκρουπ. Οι χρυσοί χορηγοί, δε, ήταν οι εταιρείες BIC και Telcoserv και μεγάλος χορηγός ήταν η Cubers.

Χορηγοί εκδήλωσης ήταν οι: Alfino Door, ARC Gen IKE, Collection Cars, Il Gusto Pizza Restaurant, Madonna Upper Market, Out Loud Παιδική ένδυση, The AZOR – Coffee – Bar, TROUFA Bread and Chocolate, Physio Kleitsakis, Wizard Family Place, Έαρ Βιβλιοπωλείο, Μικρό Εργαστήρι Ελληνικής Γλώσσας Λίλη Θεοδωρου, Νουσης Μεσιτικό Γραφείο, Ταβέρνα «Αμυγδαλέζα», Ταβέρνα «Οι Μουριές», Κωνσταντίνος Χουντουμάνης ΑΤΒΕ.

Τα δώρα εκδήλωσης ήταν χορηγία από τους Cubers. Τρεις επιταγές των 15€ από το Ζαχαροπλαστείο Σεραλίδη. Ένα πρόγραμμα Αγγλικής γλώσσας, ένα Πρόγραμμα γερμανικής γλώσσας από το Φροντιστήριο Lingua heart. Τα προσφερόμενα δώρα παρέχονται για την θερινή περίοδο Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2024 και αφορούν τη συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα της σχολής.

Επίσης, δύο βαλίτσες τρόλεϊ από την εταιρεία Στολίδης είδη γάμου – βάπτισης, έξι υποτροφίες – 50% στα μηναία δίδακτρα από το Φροντιστήριο Sinou language school Άγιος Στέφανος, ένα τριήμερο σε πολυτελή σουίτα σε Ξενοδοχείο Στη Σκιάθο από τον όμιλος Κασιδόκωστα Summer Village Resort, τρεις μηνιαίες συνδρομές από τη Σχολή Χορού DANCE IT, τρία τεστ μαθησιακών δυσκολιών ή τεστ ευφυΐας από το Δυσλεξία Centre – Pavlidis method, 1625 μπουκάλια νερό από την εταιρεία ΜΙΝΟΑ, 1.000 αυτοκόλλητα από το PC Splash – εκτυπώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ