Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης η Ελληνίδα η οποία τραυματίστηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Κυριακή.

Η 39χρονη που έφτασε οδικώς από την Τουρκία στη συμπρωτεύουσα και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του “Παπαγεωργίου” για να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας της, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Αναλυτικά:

“Η ασθενής έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το βράδυ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2022 με ασθενοφόρο και παρελήφθη από ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου. Πραγματοποιήθηκε εισαγωγή στην Ορθοπαιδική Κλινική και για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας της έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη θραύσματος στο κάτω άκρο και κατάγματος κνήμης.

Μετά από εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος και την αποκατάσταση του κατάγματος.

Η ασθενής ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών, και θα παραμείνει για νοσηλεία για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here