Ανατριχίλα έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη η σύλληψη εκπαιδευτικού για παιδική πορνογραφία. Ο 56χρονος έκρυβε χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες με ανατριχιαστικό περιεχόμενο, που πλέον έχουν κατασχεθεί. Ήδη έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του, από τον εισαγγελέα, για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστωθεί η ακτίνα δράσης του καθηγητή που εργαζόταν σε σχολεία της πόλης.

Είχε προηγηθεί έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ, κατά την οποία εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 56χρονου συλληφθέντα κατασχέθηκαν από σκληρό δίσκο και ηλεκτρονική συσκευή αποθήκευσης (usb) συνολικά πάνω από 9.000 αρχεία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα αρχεία περιλαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο ανηλίκων, νεότερων των 15 ετών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με παιδιά κάτω των 15 ετών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here