Καιρός: Έρχεται απότομη υποχώρηση της θερμοκρασίας – O καιρός προς τα Χριστούγεννα

0

Για απότομη πτώση της θερμοκρασίας από την ερχόμενη εβδομάδα στη χώρα κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου με την τάση του καιρού προς τα Χριστούγεννα να δείχνει πως το σκηνικό θα είναι πιο χειμωνιάτικο.

Για μετά τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, η θερμοκρασία θα υποχωρήσει και μετά τις 26 Δεκεμβρίου αναμένεται να δούμε βροχοπτώσεις. Υπάρχει δηλαδή, η τάση ο καιρός να είναι χειμωνιάτικος.

Θερμοκρασίες από 6 έως 10 βαθμούς θα δούμε τη Δευτέρα και την Τρίτη στα ηπειρωτικά της χώρας, με την ραγδαία πτώση του υδραργύρου να γίνεται περισσότερη αισθητή ακόμη και στην Αθήνα και αυτό διότι από τα 20άρια και τα 25άρια της Παρασκευής και του Σαββάτου, ο καιρός θα επιστρέψει στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά, ενώ στα βουνά αναμένεται να πέσουν μερικά χιόνια, ακόμη και στα ορεινά της Κρήτης αλλά σε υψόμετρο πάνω από τα 1.600 μέτρα.

Ο καιρός με μια ματιά

-Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες

-Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα , μέχρι και την Κυριακή

-Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 6 -7 μποφόρ στα πελάγη

Για τις 23 με 24 Δεκεμβρίου φαίνεται από τα δυτικά να έρχονται κάποια βροχοσύννεφα, τα οποία σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα επηρεάσουν κυρίως τη δυτική Ελλάδα.

Ο καιρός σήμερα – Ζέστη, αφρικανική σκόνη και υγρασία σήμερα σε όλη τη χώρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ