Κακοκαιρία: Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια τα νησιά των Σποράδων λόγω δυνατών ανέμων

0
Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια θα μείνουν σήμερα Τρίτη τα νησιά των Σποράδων, λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Seaways και της Seajets τα δρομολόγια του Skiathos Express και του Sporades Star, θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται, ότι σύμφωνα με την Αρίθμ. 018/09-01-24 αναγγελία ΕΜΥ στην ευρύτερη περιοχή του Βορειοδυτικού Αιγαίου και έως 09-01-2024 και ώρα 18:00 θα επικρατήσουν θυελλώδης Βορειανατολικοί άνεμοι 8-9 BF.

Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου.

Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.

Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου.

Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε, όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ