Ένα ομοφοβικό περιστατικό έλαβε χώρα σε πολύ γνωστό κοκτεϊλ μπαρ στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης όταν μία κοπέλα με τον φίλο της θέλησαν να μπουν στο μαγαζί.

Μέσω του λογαριασμού του Tik Tok της denisakaraj (Ντενίσα Αρετή) η κοπέλα ενημέρωσε για το περιστατικό, που συνέβη στις 27/07/22. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views και σχόλια.

Τι συνέβη

Μία παρέα βγήκε το βράδυ για να γιορτάσει σε κλαμπ τα γενέθλια του γκέι φίλου τους, όμως βρέθηκαν αντιμέτωπες/οι με την ομοφοβία στην πόρτα του μαγαζιού, όπου δεν τους επέτρεψαν την είσοδο. Όταν κάλεσαν την αστυνομία, ο ιδιοκτήτης είπε ότι δεν άφησε τα παιδιά να μπουν, επειδή το μαγαζί έχει “καλό κόσμο” μέσα.

Η κοπέλα αναφέρει στο βίντεο: “Ο φίλος μου είχε γενέθλια και δε μας έβαζαν σε γνωστό κλαμπ στη Θεσσαλονίκη, επειδή είναι ομοφυλόφιλος, και όταν ήρθε η αστυνομία ο ιδιοκτήτης έλεγε ότι δε μπορούμε να μπούμε, γιατί έχουν καλό κόσμο μέσα.” 

Ωστόσο, μετά από τη συζήτηση του ιδιοκτήτη με την αστυνομία επέτρεψαν την είσοδο στην παρέα.

Η ίδια γράφει στο πρώτο σχόλιο: “Μη δίνετε τα λεφτά σας σε ομοφοβικούς ρατσιστές” και επισημαίνει ότι η παρέα της μπήκε “γιατί δεν ήθελα να τους κάνω την χάρη και να μην μπει ο φίλος μου επειδή έτσι θέλουν, και προφανώς δε θα ξαναπάω.”

@denisakaraj

#fyp #mpesfypgamw #thessaloniki #skg

♬ πρωτότυπος ήχος – ‘Ντενίσα Αρετή’

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here