Κηφισιά: Χριστούγεννα στην Κηφισιά με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

0

Με κάλαντα, μελωδίες, χορό και όμορφα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν η Κηφισιά και η Νέα Ερυθραία στις εκδηλώσεις φωταγώγησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχήθηκε στους πολίτες «Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Αγάπη» επισημαίνοντας ότι « η Γέννηση του Θεανθρώπου είναι η γέννηση της ελπίδας και της αισιοδοξίας για όλο τον κόσμο. Τα Χριστούγεννα αυτά θα μας φέρουν την αισιοδοξία για να ξαναγυρίσει η ειρήνη, την αισιοδοξία για ένα καλύτερο κλίμα, την αισιοδοξία για τη σωτηρία του περιβάλλοντος» είπε μεταξύ άλλων.

Φέτος φως και λάμψη με το άναμμα των δέντρων χάρισαν στις πόλεις μας ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας “Κηφισιά” Πάνος Πρίτσας, και ο μικρός μαθητής του Νηπιαγωγείου Νέας Ερυθραίας, Κωνσταντίνος Κινής. Πρόκειται για δύο συμβολικές φωταγωγήσεις τιμής των αθλητικών επιτυχιών και της νέας γενιάς. Στη Κηφισιά τιμήθηκε η Kifisia FC που επάξια βρέθηκε στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Στη Νέα Ερυθραία το δέντρο άναψε ο μικρός Κωνσταντίνος ο οποίος «εκπροσωπεί τη γενιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας που θα περάσει όλες τις τάξεις στο καινούριο σχολείο το οποίο παραδίδεται σύντομα στην εκπαιδευτική κοινότητα» όπως ανέφερε ο Δήμαρχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ