Έφοδο πραγματοποίησε η αστυνομία  στη δομή της Καλαμάτας, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και τις σωματικές κακοποιήσεις -και όχι μόνο- που υποβάλλονταν παιδιά που φιλοξενούνται στην “Κιβωτό”. Είχε προηγηθεί αστυνομική έφοδος και στη δομή της Χίου το πρωί της Παρασκευής (25/11/2022).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, λίγο μετά τις 10 το πρωί αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας έφτασαν στις εγκαταστάσεις της δομής και μέχρι αυτή την ώρα πραγματοποιούν έρευνα.

Να προσθέσουμε ότι η Οικονομική Αστυνομία αναμένει την άρση του τραπεζικού απορρήτου για όλα τα μέλη του πρώην Δ.Σ. της ΜΚΟ, ώστε να διαπιστώσει την ροή και την χρήση του χρήματος ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα συνεργαστούν μεταξύ τους όλες οι συναρμόδιες Αρχές, καθώς γίνονται παράλληλες έρευνες από την ΑΑΔΕ και την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Φαίνεται άλλωστε πως κορυφαίο στέλεχος της οργάνωσης προχώρησε στο άνοιγμα τραπεζικής θυρίδας της «Κιβωτού», ακριβώς την στιγμή που «άλλαζε χέρια» το διοικητικό συμβούλιο της οργάνωσης. Από αυτή φέρεται να αφαίρεσε μεγάλο ποσό και να εξέφρασε το ενδιαφέρον να ανοίξει θυρίδα σε άλλη τράπεζα αυτή την φορά στο όνομά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here