Κοινές δράσεις Δήμου Αθηναίων-Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Μπακογιάννη-Χατζηθεοδοσίου

0

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου είχε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης την Τετάρτη 27 Απριλίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα των κοινών δράσεων παραμένει η υλοποίηση του έργου «Agora Athens», που μπορεί να αναδείξει το ιστορικό εμπορικό κέντρο, ενισχύοντας σημαντικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε περιοχές όπως η Πλάκα και το Μοναστηράκι, ενώ αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση του τουρισμού.

«Ήχος και Φως»

Επίσης συζητήθηκε μία δράση η οποία δρομολογείται και αφορά στην επιστροφή ενός από τα ομορφότερα θεάματα του καλοκαιριού στις παρυφές της Ακρόπολης, το «Ήχος και Φως».

Τοπική επιχειρηματικότητα

Τέλος, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τη δημιουργία θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να στηριχθεί περαιτέρω το επιχειρείν.

Όπως τόνισαν και ο Πρόεδρος του ΕΕΑ και ο Δήμαρχος Αθηναίων, η συνεργασία τους θα συνεχιστεί με στόχο τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στην πρωτεύουσα και ειδικά στο κέντρο της πόλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ