Κυριάκος Μητσοτάκης: “Τα σύνορά μας έχουν χρώμα γαλάζιο και όχι γκρίζο”

0

Παρών στην τελετή ονοματοδοσίας της νέας πυραυλακάτου του Πολεμικού Ναυτικού «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος» ήταν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η κατασκευή της πυραυλακάτου από ελληνικά χέρια δηλώνει ότι θα παραμείνουν ανοιχτά τα ναυπηγεία σε Σκαραμαγκά και Ελευσίνα. «Θωρακίζουμε την οικονομική ανάπτυξη της χώρας ενώ πάνω από όλα το ίδιο το όνομα του πλοίου θα διαλαλεί ότι η πατρίδα μας μένει πιστή στην αρχή οι ήρωες γεννούν νέες ήρωες» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Η πυραυλάκατος “υποπλοίαρχος Βλαχάκος” φέρει το όνομα του ήρωα που έπεσε στα Ίμια και πλέον το πολεμικό πλοίο με το όνομά του θα υπενθυμίζει σε όλους πως σύνορά μας έχουν χρώμα γαλάζιο και όχι γκρίζο» επισήμανε ο πρωθυπουργός.

«Όποιος παραβιάζει τα σύνορα τελικά τιμωρείται, δεν χωρούν αυτοκρατορικά οράματα τον 21ο αιώνα, δεν έχουν θέση επίδοξοι τοπικοί ταραχοποιοί» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

“Τα προβλήματα λύνονται ειρηνικά, αυτό επιθυμούν οι λαοί μας” είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και χαρακτήρισε την πυραυλάκατο «Βλαχάκος» Πρεσβευτή ειρήνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ