Την περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον δήμαρχο Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Μπακογιάννη, περπάτησαν και συνομίλησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες ενώ στη συνέχεια κάθισαν σε καφέ με πολίτες και συζήτησαν για ζητήματα που απασχολούν την πόλη και τους δημότες. Μεταξύ αυτών και για την επιστροφή των κατοίκων σε περιοχές που ήταν υποβαθμισμένες και τώρα ξαναγεννιούνται.

«Οι κάτοικοι κατανοούν ότι μπορούν να επιστρέψουν εδώ και να ζήσουν με καλές συνθήκες και με ακόμα πιο λογικά ενοίκια. Αυτό είναι μεγάλο στοίχημα και για εμάς, όχι μόνο για τον Δήμο», επεσήμανε ο πρωθυπουργός. Υπογράμμισε τη σημασία που έχει η μάχη για το Δήμο της Αθήνας, τον οποίο χαρακτήρισε δύσκολο και περίπλοκο. Πρόσθεσε ότι η Αθήνα προσελκύει σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια, γίνεται τουριστικός προορισμός ολόκληρο το χρόνο και προέβλεψε ότι οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει.

Αναλυτικά, σε δήλωσή του αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης, ανέφερε:

«Η μάχη για τον Δήμο της Αθήνας έχει πολύ μεγάλη σημασία και βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του δημάρχου, του Κώστα Μπακογιάννη, για να μπορέσει να συνεχίσει τη δουλειά την οποία έκανε στην προηγούμενή του δημοτική θητεία.

Ο Δήμος της Αθήνας είναι ένας δύσκολος και περίπλοκος Δήμος και η δημοτική αρχή έστρεψε την προσοχή της σε πολλά μικρά και μεγάλα προβλήματα. Κινήθηκε σε όλες τις γειτονιές της πόλης, έλυσε πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, με τον φωτισμό, με το πράσινο, δρομολογώντας ταυτόχρονα και σημαντικά αναπτυξιακά έργα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, κ. Δήμαρχε, ότι η Αθήνα αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο. Το βλέπει κανείς και σε περιοχές οι οποίες μέχρι πρότινος τις θεωρούσαμε τελείως υποβαθμισμένες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here