Κωνσταντίνος Φλώρος: Συνάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

0

Συνάντηση με τον ηθοποιό Σπύρο Παπαδόπουλο είχε την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δημιουργίας του 11ου podcast του ΓΕΕΘΑ με τίτλο «Οι στρατιωτικές σχολές ως επιλογή για έναν σύγχρονο νέο», στο οποίο ο Σπύρος Παπαδόπουλος απέδωσε τα ιστορικά κείμενα που ηχογραφήθηκαν.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος ευχαρίστησε θερμά τον δημοφιλή ηθοποιό για την ευγενική συνεισφορά του στο podcast.

Το podcast του ΓΕΕΘΑ

Στο πλαίσιο της σταδιακής αύξησης του αριθμού των εισακτέων στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και στις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών στα επίπεδα του 2013 και με αφορμή την τρέχουσα προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών συμμετοχής στον διαγωνισμό για την εισαγωγή σπουδαστών και σπουδαστριών σε αυτές για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, το ΓΕΕΘΑ ετοίμασε ένα ηχητικό αφιέρωμα στις κοιτίδες των μελλοντικών ηγητόρων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το podcast έχει τον τίτλο «Οι Στρατιωτικές Σχολές ως επιλογή για έναν σύγχρονο νέο» και απευθύνεται στους νέους και στις νέες που θα ήθελαν να επιλέξουν το λειτούργημα του στρατιωτικού και να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην ηχογράφηση συμμετείχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ