Τη σύμβαση  με τον ανάδοχο που προέκυψε μετά από διαγωνιστική διαδικασία, και ο οποίος αναλαμβάνει έργο «Aντικεραυνικής προστασίας σχολικών κτιρίων» υπέγραψε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

         Πρόκειται για το Υποέργο 2, προϋπολογισμού 75.000 ευρώ, του Άξονα Προτεραιότητας  «Συντήρηση δημοτικών ανοικτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητας ΑΜΕΑ» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Στο Υποέργο 2, του οποίου ξεκινά η υλοποίηση εντάσσεται η αντικεραυνική προστασία όλων των σχολικών κτηρίων, ενώ το Υποέργο 1, στο οποίο υπάρχει προσωρινός ανάδοχος συμπεριλαμβάνει την ένταξη έργων, όπως ενεργειακή αναβάθμιση, αντικατάσταση κουφωμάτων, αλλαγή λαμπτήρων LED κ.α. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης και στο 5ο Νηπιαγωγείο Πεύκης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Οι σχολικές μας μονάδες αποτέλεσαν κεντρική προτεραιότητα για τη Δημοτική μας Αρχή. Είτε σε επίπεδο κατασκευής νέων μέσω της ΚΤΥΠ ΑΕ και της Περιφέρειας, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες, είτε σε επίπεδο συντήρησης που αποτελεί διαρκή μέριμνά μας, είτε σε επίπεδο αναβάθμισης των υποδομών. Για αυτό τον σκοπό αξιοποιήσαμε ίδιους πόρους, αλλά και κάθε διαθέσιμη πηγή χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο, την Περιφέρεια Αττικής, το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και φυσικά το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, καθώς η υλοποίηση ενός εκ των υποέργων του ξεκινά με αυτή την υπογραφή. Συνεχίζουμε δρομολογώντας έργα πνοής μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here