Μάγδα Φύσσα για τους Σπαρτιάτες στη Βουλή: «Να τους χαίρεστε. Τους θέλατε και τους βγάλατε»

0
Οργισμένη εμφανίστηκε – μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων – η Μάγδα Φύσσα σχολιάζοντας την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή, με τις «ευλογίες» του καταδικασμένου νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη.

Την οργή και τη θλίψη της εξέφρασε η Μάγδα Φύσσα για την δυναμική είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή το βράδυ της 25ης Ιουνίου.

Η μητέρα του δολοφονημένου από την Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα, δηλώνει πως θα παραμείνει στον δρόμο να παλεύει τον φασισμό. Κατηγορεί όσους δούλεψαν για να μπουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή, ενώ αφήνει αχιμές για τον ρόλο των καναλιών.

«Να τους χαίρεστε. Τους θέλατε και τους βγάλατε. Κάποιοι δούλεψαν γι’ αυτό. Εγώ είμαι εδώ στον δρόμο και παλεύω για τον φασισμό που τον έχω στην πλάτη μου. Δουλέψατε όλοι για να μπουν και πάλι στη Βουλή. Τώρα αν μια μονάδα δεν τους ήθελε και οι υπόλοιποι τους ήθελαν. Όλα τα κανάλια έλεγαν ότι είναι κάτι καινούργιο. Πάρτε τώρα το κάτι καινούργιο που είναι ο Κασιδιάρης μέσα» σημείωσε η Μάγδα Φύσσα μιλώντας στο debater.

«Αλίμονο για εμάς που είμαστε στον δρόμο και παλεύουμε κατά του φασισμού δέκα χρόνια τώρα για να έρθει μια μέρα και να ακούσουμε Σπαρτιάτες και να είναι ο Κασιδιάρης μέσα. Ε κάποιος δούλεψε για αυτό. Εγώ μέχρι σήμερα δεν είχα ακούσει ότι υπάρχουν οι Σπαρτιάτες σαν κόμμα και πλέον έχουν μπει στη Βουλή. Η κοινωνία που τους έβγαλε να τους χαίρεται και να ξέρει πως θα μας βρει απέναντι του και δε θα κάνουμε πίσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ