Μάνδρα: Δυστύχημα ο θάνατος του 17χρονου, σύμφωνα με τη νεκροτομή

0

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον 17χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη Μάνδρα το βράδυ της Πέμπτης (3/11). Ο ιατροδικαστής ταυτοποίησε ένα τραύμα στον ανήλικο, πίσω στον αυχένα του, κάνοντας λόγο για δυστύχημα, ενώ κανένα άλλο ίχνος κακοποίησης δεν εντοπίστηκε στο σώμα του.

Υπενθυμίζεται ότι το άτυχο αγόρι βρέθηκε νεκρό από περιπατητή στην ερημική περιοχή Λούτσα με ένα βαθύ και συντριπτικό τραύμα στην πίσω πλευρά του κεφαλιού του από κυνηγετικό όπλο, ενώ στα 50 μέτρα απόσταση από το πτώμα του εντοπίστηκαν δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου που κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 14χρονος αδερφός του οδηγήθηκε μαζί με τον πατέρα του στο Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας από το βράδυ της Πέμπτης και στη συνέχεια στην ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δύο αδέρφια είχαν βγάλει βόλτα τα πρόβατα της οικογένειας έξω και το απόγευμα πήγαν να τα μαζέψουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 14χρονος αδελφός του ομολόγησε στους αστυνομικούς πως σκότωσε κατά λάθος τον αδελφό του.

Να σημειωθεί ότι η βαλλιστική εξέταση έδειξε ότι το ένα από τα δύο φυσίγγια που εντοπίστηκαν δίπλα στο πτώμα του 17χρονου, προέρχονται από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο 14χρονος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ