Μάνδρα: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων

0

Το αθλητικό πνεύμα, το ευ αγωνίζεσθαι, η χαρά της συμμετοχής και η ευγενής άμιλλα αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές στον Τελικό Τουρνουά Φιλίας Ποδοσφαίρου που έγινε την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Γήπεδο 5χ5 του 1ου Κλειστού Γυμναστηρίου Μάνδρας, το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

280 παιδιά, «έπαιξαν μπάλα» έχοντας διδαχθεί από τους εκπαιδευτικούς και τους προπονητές τους, την αξία της χαράς της συμμετοχής έναντι στην νίκη, παραδίδοντας σε όλους όσους είχαν παρευρεθεί στους αγώνες, μαθήματα συνεργασίας καθώς και ομαδικότητας.

Στον εγκάρδιο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιος Γ. Δρίκος επεσήμανε ότι: «Ως Δημοτική Αρχή, επενδύουμε στην ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, την διάδοση της ευγενούς άμιλλας και την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος στα σχολεία. Θέλω να ευχαριστήσω τους μαθητές μας, τους δασκάλους – προπονητές καθώς και τους γονείς γιατί επέδειξαν, ήθος, επιμονή, δείχνοντας πως ο μόνος δρόμος είναι αυτός που μας δείχνουν τα παιδιά μέσα από την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι. Οι αθλητές μας, τα παιδιά μας έστειλαν ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα υπέρ της φιλίας και της χαράς του αθλητισμού. Στο τέλος όλοι είναι νικητές. Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα αυτός στη σχολική κοινότητα ενώνει».

Αμέσως μετά την τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε η απονομή των μεταλλίων στους συμμετέχοντες και στα σχολεία τους από τον Δήμαρχο Αρμόδιο Γ. Δρίκο.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον άξιο συντοπίτη μας γυμναστή και προπονητή κ. Βαγγέλη Μπέκα από τον Δήμαρχο Αρμόδιο Γ. Δρίκο, για την συνολική του αφοσίωση και προσφορά στον τοπικό μας αθλητισμό. Μια βράβευση σε έναν άνθρωπο που για περισσότερο από δέκα χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών – αθλητών μας, μεταλαμπαδεύοντας τους τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Αρμόδιος Γ. Δρίκος, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Ρόκας, Μιχάλης Σακελλάρης, Γιώργος Γκιόκας. Οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιάννης Τσακάλης, Ματίνα Γκίνη. Ο πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Μάνδρας Άγγελος Πέτρου, ο πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βιλίων Βασίλης Φιλάνδρας, η τοπική Σύμβουλος Βιλίων Καλομοίρα Κώνστα, η πρόεδρος Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Νικολίτσα Παπανικολάου, η αντιπρόεδρος Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Μαγδαληνή Σακελλάρη, η αντιπρόεδρος Α/θμιας επιτροπής Βαρβάρα Παρασκευοπούλου και το μέλος Α/θμιας σχολικής Επιτροπής Ιωάννα Λουκά. Εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Ο Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας ευχαριστεί θερμά για την εθελοντική τους προσφορά τους εθελοντές Γιατρούς: Λουκά Ιωάννα, Βοΐλη Μικαέλα, Ευσταθίου Ελένη, Ελισάβετ Τζαφέρη και Κοντογιάννη Ελένη. Τους εθελοντές διαιτητές, Ερυθρών και Βιλίων. Την εθελοντική Γραμματειακή Υποστήριξη από τις Βάσια Παρασκευοπούλου και Βιολέτα Καλλέρη. Τους συλλόγους Γονέων Κηδεμόνων των Δημοτικών σχολείων της Πόλης. Τους προπονητές που μας τιμούν με την παρουσία τους. Τις ακαδημίες του Μανδραϊκού και του ΠΑΟΚ Μάνδρας για την προσφορά σε αθλητικό υλικό. Τους εργαζόμενους του δήμου. Το αρτοποιείο του Μιχάλη Μαρούγκα και το αρτοποιείο του Τάσου Μαρούγκα για την ευγενική τους χορηγία καθώς και τον Σωτήρη Φραγκουλάκη για την φωτογραφική κάλυψη των αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ