Μήνυμα ζωής από εκατοντάδες πολίτες στην 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

0

Το πανανθρώπινο μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας έστειλαν εκατοντάδες πολίτες του Ιλίου, κάθε ηλικίας, που συμμετείχαν στην 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Η Φλόγα, που άναψε τον βωμό της Αγάπης στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, παραδόθηκε στον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο από την Κυπαρισσένια Σαμαρά, Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω. Την πρόεδρο της ΠΟΣΕΑ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της Εθελοντικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρήστος Βεϊογλάνης, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν, με ενθουσιασμό, αθλήτριες του Αθλητικού Σωματείου «ΑΡΙΩΝ 2005», υπό τον συντονισμό της προέδρου Βασιλικής Σαραντοπούλου – Καρύδη.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε η λαμπαδηδρομία με επικεφαλής τον Δήμαρχο της πόλης και τη συμμετοχή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, αντιδημάρχων, Δημοτικών Σύμβουλων, του μέλους της Εθελοντικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παναγιώτη Αναγνώστου, εκπροσώπων αθλητικών, πολιτιστικών και εθνικοτοπικών Συλλόγων, φορέων της πόλης κ.ά.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ιλίου, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Η «Φλόγα της αγάπης» βρίσκεται και φέτος στο Ίλιον για να διαδώσει το μήνυμα ότι η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης, απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών που μας δίνει μια ακόμα ευκαιρία να διατρανώσουμε ότι το αίμα είναι ένας μοναδικός και πολύτιμος εθνικός πόρος και να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στους εκατοντάδες εθελοντές αιμοδότες του Ιλίου, για την ανεκτίμητη συμβολή τους απέναντι στον αγώνα ζωής δεκάδων συνανθρώπων μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ