Μεγάλη μπασκετική γιορτή στο Μαρούσι με πολλές δωρεάν ψυχαγωγικές και αθλητικές δράσεις

0

Το Μαρούσι υποδέχεται τη μεγάλη μπασκετική γιορτή “ΔΕΗ 3Χ3 Power To The Hood by Eyrohoops”, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.

Πυρήνας της διοργάνωσης είναι το τουρνουά 3Χ3 για 2 μικτές ηλικιακές κατηγορίες ( 10-14 ετών και 18+ ετών) με δωρεάν συμμετοχή.

Το κοινό θα απολαύσει το εντυπωσιακό Street Basketball Show του freestyler Dude K,καθώς επίσης θα παρακολουθήσει και θα συμμετάσχει σε basketball challenges, μεταξύ των παιχνιδιών, από 10:00 έως και τις 14:00 και από 17:00 έως τις 21:00.

Παράλληλα, θα στηθεί φουσκωτό γήπεδο για παιδιά, face Painting cornet με μοναδικά σχέδια για τους μικρούς φίλους του αθλήματος, καθώς και το 360Ο Photobooth για τις αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα.
Πολλές ακόμη εκπλήξεις με δώρα θα πραγματοποιούνται μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, προσκαλούν τους φίλους και τις φίλες του αθλήματος, τους επισκέπτες της πόλης και όλη την οικογένεια να ζήσουν από κοντά το δυναμικό άθλημα με παιχνίδια 3Χ3 σε ειδικό γήπεδο, καθώς και τις παράλληλες ψυχαγωγικές και αθλητικές δράσεις και εκπλήξεις που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας που αναμένεται να ενθουσιάσουν τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

Η διοργάνωση αποτελεί πρωτοβουλία της ΔΕΗ σε συνεργασία με την Eurohoops και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ Αμαρουσίου), Μαρούσι

Ημερομηνία: Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 Ώρες: 10:00-14:00 & 17:00-21:00 Ηλικιακές κατηγορίες τουρνουά: 10-14 ετών & 18+ ετών

Παράλληλες δράσεις: Street Basketball Show, Face Painting, Challenges, 360° Photobooth, φουσκωτό γήπεδο, μπασκέτες για ελεύθερο παιχνίδι, αναμνηστικά δώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ