Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κηφισιάς

0

Με ικανοποιητική προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που οργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς, μέσω του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 στην Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Β. Γκατσόπουλος, στο Δημαρχείο Κηφισιάς.
Εθελοντές αιμοδότες και αιρετοί προσήλθαν με υποδειγματική τάξη και τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας, για να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο αριθμός των συμμετεχόντων, έφτασε τους 33 και συγκεντρώθηκαν 25 φιάλες αίματος.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην αιμοδοσία για τη σπουδαία προσφορά τους καθώς και την Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας κ. Βαλάντη Γρύλλη για την άψογη διαδικασία.

Η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών κατά προτεραιότητα, κατοίκων και δημοτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ