Μεγάλη συντονισμένη επιχείρηση του Δήμου Πειραιά πέριξ της Κυριακάτικης Αγοράς

0

Μια ιδιαιτέρως μεγάλη συντονισμένη επιχείρηση από τη Δημοτική Αστυνομία και τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά με την απαραίτητη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε σήμερα στους δρόμους γύρω από την Κυριακάτικη Αγορά.

Κατάσχεση παράνομων προϊόντων, αφαίρεση πινακίδων και εκτεταμένως καθαρισμός

Συγκεκριμένα  κατασχέθηκαν παράνομα προϊόντα, τα οποία καταστράφηκαν εντός των απορριμματοφόρων του Δήμου, απομακρύνθηκαν παράνομα διαμένοντες στα εν λόγω σημεία, απορρίμματα και ογκώδη αντικείμενα. Παράλληλα αφαιρέθηκαν πινακίδες από παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκτεταμένος καθαρισμός στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου και την απομάκρυνση παράνομα διαμενόντων στους δρόμους γύρω από την Κυριακάτικη Αγορά. Οι δράσεις αυτές θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα και πρέπει να καταστεί σαφές ότι δεν θα επιτρέψουμε καθεστώς παρανομίας και εικόνες υποβάθμισης σε δημόσιους χώρους του Πειραιά. Για τον λόγο αυτό, οι επιχειρήσεις αυτές θα συνεχιστούν, ώστε να περιοριστεί  το παρεμπόριο, να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και η Καθαριότητα και να εκλείψουν οι παραβατικές συμπεριφορές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και την ΕΛ.ΑΣ. για τη συμβολή τους στην επιχείρηση. Η πόλη μας αλλάζει κάθε μέρα προς το καλύτερο, έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας ολοκληρώνονται, η Καθαριότητα στην πόλη είναι σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε αυτή την πρόοδο στον Πειραιά».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας ανέφερε:

«Ακόμα μια επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας πραγματοποιήθηκε σήμερα στους δρόμους γύρω από την Κυριακάτικη Αγορά. Αντιμετωπίζουμε άμεσα το παρεμπόριο και θα παρέμβουμε όσες φορές χρειαστεί σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ.  και την Δημοτική Αστυνομία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ευνομία, την ευταξία και την Καθαριότητα στην περιοχή».

Ο Εντεταλμένος Δηµοτικός Σύµβουλος Δηµοτικής Αστυνοµίας κ. Tάσος Μαρκαριάν σημείωσε:

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην περιοχή του παζαριού. Μαζί με την υπηρεσία καθαριότητας και τον Αντιδήμαρχο κ. Ρέππα, πραγματοποιήσαμε δράση απομάκρυνσης αντικειμένων και παράνομων προϊόντων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ