Μεταμόρφωση: Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μεταμόρφωσης με το ΔΣ της ΠΟΕΟΔΠ

0

Ύστερα από πρόσκληση του αρμόδιου για την Πολιτική Προστασία Αντιδημάρχου, κ. Στέλιου Σαριδάκη, και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιώργου Στρογγυλούδη, επισκέφθηκε το Δήμο μας αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης, ΠΟΕΟΔΠ) αποτελούμενη από τους:

– Σταύρο Σαλαγιάννη – Πρόεδρο ΔΣ και Πρόεδρο Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα

– Θεοδόση Τζούμα- Αντιπρόεδρο ΔΣ και Πρόεδρο Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης Ιωνίας, Χίου.

– Γιώργο Δερτιλή- Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Πρόεδρο της Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών – Διασωστών Εκάλης.

– Σταύρο Βογιατζόπουλο- Ταμία και Γ.Γ της Ομάδας Δασοπροστασίας Ηλιούπολης.

Τα μέλη του Δ.Σ της ΠΟΕΟΔΠ συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, κ. Στράτο Σαραούδα, από τον οποίο ενημερώθηκαν για το τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στη Μεταμόρφωση, όπως η αγορά οχήματος 4Χ4, και αντάλλαξαν απόψεις περί θεμάτων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Μια συνάντηση στην οποία συμμετείχαν, εκτός των αναφερθέντων, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Μάκης Αδαμίδης, και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Ο κ.Σταύρος Σαλαγιάννης, από την πλευρά του, αφού εξήρε την προσπάθεια του Δήμου Μεταμόρφωσης, τόνισε ότι Ομοσπονδία, με τη γνώση και μακρά εμπειρία της, μπορεί να συνδράμει όπου χρειαστεί, όπως στη διενέργεια εκπαιδεύσεων και ασκήσεων Πολιτικής Προστασίας και τη δημιουργία σχετικού Εθελοντικού Σωματείου στη Μεταμόρφωση.

Μια πρόταση συνεργασίας την οποία δέχτηκε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, και την οποία θα αξιοποιήσει προσεχώς η αρμόδια Αντιδημαρχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ