Με χαρούμενες παιδικές φωνούλες πλημμύρισε το Δημαρχείο Κηφισιάς την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, καθώς οι μικροί μαθητές και μαθήτριες από τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό «Γοργόνες και Μάγκες» επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και έψαλαν τα κάλαντα. Οι λιλιπούτειοι μαθητές από τον Δημοτικό Σταθμό της Νέας Ερυθραίας φορούσαν παραδοσιακές μικρασιάτικες στολές και απέδωσαν τα μικρασιάτικα κάλαντα με τις αθώες παιδικές φωνές τους και τη συνοδεία από το τουμπερλέκι που έπαιζε η καθηγήτρια τους Κατερίνα Διαμαντάρα.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, καλωσόρισε τα παιδιά και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία. Τους μίλησε για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας και φυσικά για τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις και δράσεις των επόμενων ημέρων.

Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους τα παιδιά ερμήνευσαν και το τροπάριο των Χριστουγέννων το οποίο άκουσαν ενθουσιασμένοι ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λίλα Παπαδημητρίου και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ρόζυ Χαριστοπούλου.

Τα παιδιά συνόδευαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Βαγγέλης Αυλήτης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Κοινωνικών Υπηρεσιών Γιάννης Κασιμάτης και οι δάσκαλοι τους.

Ακολούθως τα παιδιά πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ερυθραίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here