«Με απέλυσαν»: Η συγκλονιστική δήλωση του Παναγιώτη Μίχου – «Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη»

0

Ο γιος του 53χρονου Ηλία Μίχου στην πρώτη δημόσια δήλωσή του για την απόλυσή του από την εφημερίδα που δούλευε, εξαιτίας του πατέρα του.

«Η διεύθυνση της εφημερίδας “Το Βήμα” με απέλυσε τη Δευτέρα», έγραψε πριν από λίγο στα social media, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος, γιος του 53χρονου που εξέδιδε και βίαζε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

Ο Παναγιώτης Μίχος μιλά για «φρικτές και κτηνώδεις πράξεις του πατέρα του», διερωτάται ωστόσο αν «υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;». Εκφράζει δε το παράπονο ότι τον κατηγόρησαν για όσα έκανε ο πατέρας του.

Μεταξύ άλλων γράφει: «Φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη “σκοτώνοντας”, απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.»

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα του Παναγιώτη Μίχου

Ο 53χρονος κατηγορείται ήδη για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ