Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη και δημιουργό Γιώργο Χατζηνάσιο

0

Μια ανεπανάληπτη αφιερωματική βραδιά με ρομαντισμό, νοσταλγία και συγκίνηση, πραγματοποιήθηκε τηνΚυριακή 16 Ιουνίου2024 στο Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Άλσος Αιγάλεω, προς τιμήν του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου.

Την εκδήλωση, που έφερε το στίγμα της προσωπικής διαδρομής του πολυδιάστατου δημιουργού και συνθέτη, συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αιγάλεωκαι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής,ενώ την προλόγισε η βιβλιοθηκονόμος του Δήμου Αιγάλεω Μαρία Ρούσση, η οποία ανέλαβε και τον συντονισμό της. 

Η Χορωδία και η Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Αλέξανδρου Σιουπούλη, με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αιγάλεω υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Θανάση Σκαρλάτου, ταξίδεψαν το ενθουσιώδες κοινό στον μουσικό κόσμο του Γιώργου Χατζηνάσιου, ενώ η Άντα Αθανασοπούλου και οΦώτης Σπυρόπουλος ερμήνευσαν τραγούδια από όλο το ρεπερτόριο του δημοφιλούς συνθέτη, περνώντας από τα κλασσικά στα σύγχρονα ακούσματα και από τις αγαπημένες κινηματογραφικές επιτυχίες του στα υπέροχα διαχρονικά τραγούδια του.

Στην εκδήλωση ήταν παρόν και ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτηςΓιώργος Χατζηνάσιος,ο οποίος βραβεύτηκε από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Γιάννη Κουτούλια και τον Πρύτανη του ΠΑΔΑ  Παναγιώτη Καλδή, για το συνολικό του έργο και τη διαρκή παρουσία του στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας.

Το κοινό, η προσέλευση του οποίου υπήρξε αθρόα, ενθουσιασμένο από την εκπληκτική αυτή μουσική συνεύρεση, επιβράβευσε με το πιο δυνατό του χειροκρότημα τους  συντελεστές της εκδήλωσης.

Ανάμεσά τους και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδικών Σταθμών & Θεμάτων Ισότητας ΝίκηΒελλιανίτη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Μακαρατζής,ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Πέτρος Καλαντώνης, ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» Δημήτρης Μπίρμπας, ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αιγάλεω» Νίκος Καραγιάννης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Δημομελέτης και Χαρίλαος Ξεζονάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ