Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας

0

Ολοκληρώθηκε το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Π.Γ.Ν. «Αττικό» το διήμερο 4-5 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Κύπρου.

Συγκεντρώθηκαν περίπου 100 μονάδες αίματος

Στη δράση αυτή που πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, ανταποκρίθηκαν δεκάδες συνδημότες καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου, συγκεντρώθηκαν περίπου 100 μονάδες αίματος, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός, όπως υπογράμμισαν οι εργαζόμενοι της κινητής μονάδας «Οδυσσέας» του Οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού» και του τμήματος Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. «Αττικό». Αισιοδοξία προκάλεσε και το γεγονός ότι πολλοί νέοι και νέες έσπευσαν να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία. Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη δράση η οποία έχει λάβει χαρακτήρα κοινοτικής παρέμβασης, έχει συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου για προσέλκυση νέων αιμοδοτών και την δημιουργία “αιμοδοσιακής συνείδησης” όχι μόνο στους εργαζόμενους αλλά και στους πολίτες.

Η ανάγκη όμως για αίμα παραμένει επιτακτική. Για το λόγο αυτό ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε αγαστή συνεργασία πάντοτε με τους προαναφερόμενους φορείς θα εντείνει την προσπάθεια του με σκοπό την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση. Για ακόμη μια φορά θέλει να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες που απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την ευαισθησία τους και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ