Με μεγάλη επιτυχία το 1ο Ψηφιακό Open Mall

0

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών – Agora Athens

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, στην Πλατεία Συντάγματος, για την προβολή του 1ο Πολυκαναλικού & Ψηφιακού Open Mall της Ελλάδος, στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, «Agora Athens».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Δημόπουλος, και εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας τους οποίους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ, Νίκος Κογιουμτσής, ο οποίος είναι και υπεύθυνος του έργου.
Επίσης παραβρέθηκαν μέλη της Διοίκησης του ΕΕΑ και συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης Παναγιώτης Παντελής και το μέλος του ΔΣ Νίκος Παναγιωτάκης.

Τόσο ο κ. Γεωργιάδης όσο και ο κ. Μπακογιάννης εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον εμπορικό κόσμο και στη νέα προσπάθεια του AGORA ATHENS, ενώ ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέλυσε τη δραστηριότητα και τους σκοπούς του έργου για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και του Τουρισμού, και ανέπτυξε τα επόμενα βήματα του project.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων μάλιστα μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό που βρέθηκε στην εκδήλωση ανέφερε τα εξής: «η καρδιά της επιχειρηματικότητας χτυπάει στην Πλάκα και το Μοναστηράκι εδώ και κάποιες χιλιάδες χρόνια. Είναι η καρδιά της Αθήνας. Θέλουμε λοιπόν τώρα να περάσουμε στον 21ο αιώνα, μελετημένα, συγκροτημένα και με σχέδιο. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο και το Υπουργείο Ανάπτυξης με στόχο να μπορέσουμε να προσελκύσουμε όσο περισσότερο κόσμο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Ο Δήμος έχει ξεκινήσει ήδη μία σειρά πρωτοβουλιών, για να αλλάξει η όψη της πόλης, σεβόμενοι πάντα την ιστορία και την παράδοση χιλιάδων χρόνων, αλλά και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του σήμερα αλλά και του αύριο».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η περαιτέρω ενίσχυση και τόνωση της επιχειρηματικότητας στο κέντρο της Αθήνας με μοχλό την ταυτόχρονη ενίσχυση και ενδυνάμωση του AGORA ATHENS, του καινοτόμου και συνεκτικού δεσμού των επιχειρήσεων, με τη χρήση σύγχρονων Ψηφιακών Μέσων και Πολυκαναλικού (Omnichannel) Marketing.

Η εκδήλωση περιελάμβανε events για το κοινό και συνεχή ενημέρωση με χρήση ψηφιακών και αναλογικών μέσων, και στοχεύει στην:

• Προβολή, ενημέρωση και διάχυση του Agora Athens και των σκοπών του στους επιχειρηματίες και τους πολίτες.

• Ενδυνάμωση του ρόλου του Agora Athens ως συνεκτικού στοιχείου συνολικής παρέμβασης για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού.

• Περαιτέρω ενίσχυση του Agora Athens ως κορυφαίου Brand στις Καινοτόμες, Ψηφιακές και Πολυκαναλικές Αγορές.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς το πρωί και κράτησε μέχρι το βράδυ με προβολή θεματικών video σε γιγαντοοθόνες LED, μουσική από dj, διανομή 4.000 ενημερωτικών φυλλαδίων, ψηφιακά παιχνίδια γνώσεων, στα οποία οι νικητές μπήκαν σε κλήρωση κερδίζοντας τα 300 δώρα που είχαν συγκεντρωθεί προσφορά των καταστημάτων του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, Πλάκα – Μοναστηράκι, καθώς και catering.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ