Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού και του Δήμου Άργους Μυκηνών

0

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού και του Δήμου Άργους-Μυκηνών για την τουριστική προβολή και την επιχειρηματική ανάπτυξη των δύο πόλεων.

Παρούσες από την πρεσβεία της Αιγύπτου ήταν η κ. Noha Ahmed και από την πρεσβεία της Ιταλίας, η Σύμβουλος Α’ Susanna Schlein.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών και με την παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη κάτω από την ιστορική Ελιά του Πεισίστρατου, ένα μνημείο της φύσης 2.500 ετών.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του μνημονίου: «Σε μια όμορφη εκδήλωση κάτω από την Ελιά του Πεισίστρατου, που έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς καθώς αποτελεί τοπόσημο για την πόλη μας, υπογράψαμε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Δήμο Άργους- Μυκηνών και τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο για την τουριστική προβολή , τη συνεργασία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των πόλεων μας , με τιμώμενες χώρες την Ιταλία και την Αίγυπτο, καθώς κατά την αρχαιότητα είχαν εμπορικές σχέσεις με τις πόλεις μας επηρεάζοντας την ιστορία ,τον πολιτισμό και την κουλτούρα των λαών μας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, που ταξίδεψε στην πόλη μας μαζί με το λαογραφικό σωματείο ΧΟΡΟΣΗΜΟ που πλαισίωσαν την εκδήλωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ