Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των Πανεπιστημίων Δυτικής Αττικής και Πελοποννήσου

0

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας του Εργαστηρίου Νευρομυϊκής και Καρδιοαγγειακής Μελέτης της Κίνησης – LANECASM του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και του Εργαστηρίου Εμβιομηχανικής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠΑΠΕΛ).

Κύριος στόχος του Μνημονίου είναι η ανάπτυξη πολύπλευρης επιστημονικής και ερευνητικής συνεργασίας, η οποία επιγραμματικά αφορά στα εξής κοινά πεδία ενδιαφέροντος:

την ανταλλαγή και αξιοποίηση επιστημονικών πληροφοριών που αφορούν σε δεδομένα εκπαίδευσης και έρευνας σε κοινά πεδία επιστημονικού ενδιαφέροντος.

την προαγωγή της συνεργασίας για τη διοργάνωση, διεξαγωγή και υλοποίηση έρευνας και εκπαίδευσης με τη μορφή συνεδρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μέσω αμοιβαίων επισκέψεων Μελών ΔΕΠ και Ερευνητών.

την από κοινού υποβολή ερευνητικών δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων σε συνέδρια που θα προκύπτουν από κοινές ερευνητικές και ακαδημαϊκές δραστηριότητες.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρύτανης του ΠΑΔΑ Καθηγητής κ. Καλδής, ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Νευρομυϊκής και Καρδιοαγγειακής Μελέτης της Κίνησης του ΠΑΔΑ Καθηγητής κ. Παπαθανασίου, ο Πρύτανης του ΠΑΠΕΛ Καθηγητής κ. Κατσής και ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Εμβιομηχανικής του ΠΑΠΕΛ Επίκουρος Καθηγητής κ. Παπαγιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ