Μυστήριο με την δολοφονία της γυναίκας έξω απο την Βαμβάκειο-Δέχτηκε 5 μαχαιριές στο λαιμό

0
Αστυνομικοί ερευνούν το χώρο ύστερα από τον εντοπισμό μίας νεκρής γυναίκας στην Πλατεία Βαρβακείου στο κέντρο της Αθήνας, ακριβώς απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά, τρίτη 23 Μαΐου 2023. Την σορό της γυναίκας περίπου 50 ετών και αγνώστων μέχρι στιγμής λοιπών στοιχείων, εντόπισε υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας που κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Το κίνητρο της δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στη Βαρβάκειο, αλλά και την ταυτότητά της αναζητά η αστυνομία.

Το θύμα, δεν έφερε πάνω της κάποιο στοιχείο ταυτοποίησης και είχε δεχθεί πέντε μαχαιριές στον λαιμό, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή.

Σύμφωνα με περίοικους, η 50χρονη φέρεται να ήταν άστεγη και εξαρτημένη από ουσίες. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί η ταυτότητά της, ενώ περισσότερες απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου της αναμένονται από το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί και δείχνει τις τελευταίες της κινήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ