Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για ένα οπαδό του Παναθηναϊκού, που συμμετείχε στη συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια, προχώρησαν οι Αρχές. Έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα άτομα από πινακίδες αυτοκινήτων και αναμένονται νέα εντάλματα.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία και αναφέρεται στη δικογραφία που είχε σχηματισθεί και παραδοθεί στον εισαγγελέα για όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν πρόκειται για τον οπαδό που αναφέρεται στην δικογραφία ότι παραδέχτηκε την συμμετοχή του στην συγκεκριμένη συμπλοκή μέσω των social media, αλλά για έναν οπαδό του Παναθηναϊκού που ταυτοποιήθηκε από βίντεο και είναι το άτομο που είχε δεχτεί επίθεση και είχε μαχαιρωθεί έξω από το Εφετείο τον περασμένο Μάρτιο, όπου εκδικαζόταν υπόθεση οπαδικής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανή η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.

Εν αναμονή της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου για τους Κροάτες

Στο μεταξύ, από την Κροατία αναμένονται ακόμα οι απαντήσεις για το ποινικό παρελθόν των συλληφθέντων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως επίσης αναμένεται η έκδοση του βουλεύματος από τον Ανακριτή για την άρση τηλεφωνικών απορρήτων ώστε να αναλυθούν και τα κατασχεμένα κινητά.

Σε αυτά ελπίζουν οι αστυνομικοί ότι μπορεί να βρουν πέρα από κρίσιμες συνομιλίες και βίντεο από καλύτερες γωνίες και πιο κοντινά που ίσως βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τις Αρχές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here