Επιθέσεις και απειλές εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το Μπαλί όπου βρίσκεται συμμετέχοντας στη Σύνοδο Κορυφής της G20.

Η ατζέντα της ομιλίας του Τούρκου προέδρου περιελάμβανε μεταξύ άλλων μία αναφορά για τη φονική βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη τονίζοντας πως “αυτοί που υποστηρίζουν την τρομοκρατική οργάνωση είναι υπεύθυνοι για όλο το αίμα που χύθηκε”, ενώ φυσικά, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν έλειψαν οι προειδοποιήσεις και προς τη χώρα μας με τον ίδιο να επαναλαμβάνει το αφήγημα περί “ξαφνικής επίσκεψης ένα βράδυ, για να τους ενημερώσουμε για τη θέση τους”.

“Οι προσεγγίσεις της Ελλάδας για αυξημένη ένταση με κάνει να επαναλαμβάνω την ευγενική λέξη που λέω πάντα, ‘μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ’. Δεν ξέρουν τα όριά τους. Σε αυτό το σημείο, είμαστε γείτονες, ξέρετε το νόμο της γειτονιάς. Μην τα βάζετε πολύ μαζί μας. Εποικίστε και εξοπλίστε όσα νησιά θέλετε, κανένα από αυτά δεν θα σας ωφελήσει. Εδώ είναι η Τουρκία, θα μάθετε καλά τον τόπο και το σπίτι σας. Αν έχετε ήδη διαβάσει το παρελθόν σας, αν έχετε ήδη διαβάσει την ιστορία διεξοδικά, θα το δειτε εκεί πολύ καλά”, ανέφερε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here