Νέο παραλήρημα Ερντογάν: “Η Ελλάδα να γνωρίζει τα όριά της, μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ”

0
Turkish President Recep Tayyip Erdogan arrives for the G20 Leaders' Summit in Bali, Indonesia, 15 November 2022. The 17th Group of Twenty (G20) Heads of State and Government Summit runs from 15 to 16 November 2022. Mast Irham/Pool via REUTERS

Επιθέσεις και απειλές εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το Μπαλί όπου βρίσκεται συμμετέχοντας στη Σύνοδο Κορυφής της G20.

Η ατζέντα της ομιλίας του Τούρκου προέδρου περιελάμβανε μεταξύ άλλων μία αναφορά για τη φονική βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη τονίζοντας πως “αυτοί που υποστηρίζουν την τρομοκρατική οργάνωση είναι υπεύθυνοι για όλο το αίμα που χύθηκε”, ενώ φυσικά, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν έλειψαν οι προειδοποιήσεις και προς τη χώρα μας με τον ίδιο να επαναλαμβάνει το αφήγημα περί “ξαφνικής επίσκεψης ένα βράδυ, για να τους ενημερώσουμε για τη θέση τους”.

“Οι προσεγγίσεις της Ελλάδας για αυξημένη ένταση με κάνει να επαναλαμβάνω την ευγενική λέξη που λέω πάντα, ‘μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ’. Δεν ξέρουν τα όριά τους. Σε αυτό το σημείο, είμαστε γείτονες, ξέρετε το νόμο της γειτονιάς. Μην τα βάζετε πολύ μαζί μας. Εποικίστε και εξοπλίστε όσα νησιά θέλετε, κανένα από αυτά δεν θα σας ωφελήσει. Εδώ είναι η Τουρκία, θα μάθετε καλά τον τόπο και το σπίτι σας. Αν έχετε ήδη διαβάσει το παρελθόν σας, αν έχετε ήδη διαβάσει την ιστορία διεξοδικά, θα το δειτε εκεί πολύ καλά”, ανέφερε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ