Νίκαια: Καλοκαιρινά προγράμματα για τα παιδιά του δήμου

0

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη θα υλοποιήσει το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ 2024» , για να χαρίσει στα παιδιά ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Το πρόγραμμα:

θα αναπτυχθεί σε δύο περιόδους των δύο εβδομάδων, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:

Α΄ Περίοδος, ΤΡΙΤΗ 25 / 06 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/07/2024

Β΄ Περίοδος, ΔΕΥΤΕΡΑ 08/ 07– ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/07/2024

Θα πραγματοποιηθεί:

στους χώρους του 6ου Γυμνάσιου Νίκαιας και του Δημοτικού Γυμναστηρίου “Πλάτων” , για παιδιά που φοιτούν στην πρώτη (Α’) έως και την έκτη (Στ’) τάξη του Δημοτικού. Θα φιλοξενηθούν μέχρι 200 παιδιά ανά περίοδο, τα οποία θα χωριστούν σε 10 ομάδες των 20 ατόμων.

στα 12-17 Δημοτικά Σχολεία Νίκαιας, για παιδιά που φοιτούν στο προνήπιο έως και την έκτη (Στ’) τάξη του Δημοτικού . Θα φιλοξενηθούν μέχρι 120 παιδιά (Δημοτικού) ανά περίοδο, τα οποία θα χωριστούν σε 6 ομάδες των 20 ατόμων, και 40 παιδιά (προνήπια και νήπια), τα οποία θα χωριστούν σε 2 ομάδες των 20 ατόμων.

στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Ι. Ρέντη – 1ο Νηπιαγωγείο Ρέντη, για παιδιά που φοιτούν στο προνήπιο έως και την έκτη (Στ’) τάξη του Δημοτικού σχολείου. Θα φιλοξενηθούν μέχρι 120 παιδιά (Δημοτικού) ανά περίοδο, τα οποία θα χωριστούν σε 6 ομάδες των 20 ατόμων, και μία ομάδα 20 παιδιών (προνήπια και νήπια).

θα περιλαμβάνει Εργαστήρια (Θεάτρου, Μουσικής, Εικαστικών, Κούκλας, παραδοσιακών παιχνιδιών) και Δραστηριότητες (Αθλητικές Δραστηριότητες, Κυνήγι Θησαυρού, Περιβαλλοντικές, δράσεις, παιχνίδια κ.α.), προσαρμοσμένες στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών .
Θα καταβληθεί συμβολική οικονομική συνδρομή η οποία θα ανέρχεται στο ποσό των 35 ευρώ για κάθε παιδί που συμμετέχει στο πρόγραμμα, για κάθε περίοδο.
Το δεύτερο παιδί έχει έκπτωση 50%, και από το τρίτο παιδί και άνω απαλλάσσεται της συνδρομής.

Απαλλάσσονται πλήρως τα παιδιά των άπορων οικογενειών με την προσκόμιση βεβαίωσης από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ,μονογονεϊκών οικογενειών με άνεργο τον γονέα που έχει την γονική μέριμνα και οικογενειών με δύο άνεργους γονείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ