Αγαπητοί συνδημότες,
Ζητώ τη στήριξή σας ,
για να μπορέσει η ιστορική τοπική κοινότητά μας ,να πάει ένα βήμα πιό μπροστά ,με δυναμισμό,δράση και αρωγό την ευθύτητα και την αμεσότητα με τις οποίες αντιμετωπίζω κάθε πρόβλημα σε κάθε γειτονιά του 1ου Διαμερίσματος,όπως κάνω και όλα αυτά τα χρόνια στον επαγγελματικό μου χώρο και καταφέρνω να είμαι σε αγαπητή και ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κάθε συνομιλητή μου.
Ως γνήσια απόγονος της οικογένειας Παγώνη που δραστηριοποιειται 90 χρόνια μέχρι και σήμερα στην περιοχή του Κολωνακίου και ευρύτερα,με τον οίκο γραβατών Pagoni Maison de cravates από το 1933,το κτηματομεσιτικό γραφείο στην κεντρική μας πλατεία και βέβαια με την επί σειρά ετών ιατρική συνεισφορά της Κλινικής Παγώνη επί της οδού Σόλωνος,
Πάμε δυναμικά μπροστά , με σωστή καθοδήγηση 5 γενεών να προάγουμε τη διαχρονική Αισθητική του τόπου μας, πάμε ακόμα ένα βήμα εμπρός,προς τη δημιουργία,την τοπική ανάπτυξη και ανάπλαση,με την εκλογή μου ως Διαμερισματική Σύμβουλος του 1ου.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Αισθητικός και Κοσμητολόγος  Τ.Ε.Ι.Αθηνών Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην περιοχή του Κολωνακίου και ειδικότερα πλησίον της Μονής Πετράκη.
Φοίτησα στο 26ο Μαράσλειο Λύκειο Αθηνών και είμαι Προισταμένη Εφαρμογών Ιατρικής Αισθητικής προσώπου και σώματος,σε ιδιωτικό Ιατρείο της Αθήνας.
Είμαι απόφοιτος και πτυχιούχος Ελληνογερμανικής σχολής.
Η πολυετής δράση στα κοινά του πατέρα μου Περικλή Ντονά,Αγγειοχειρουργού,ως πρώην διαμερισματικός σύμβουλος της παράταξής μας,ειναι οδηγός μου και έμπνευση σε κάθε μου βήμα.
Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας.
Η εμπιστοσύνη χτίζεται μέρα με τη μέρα και οδηγεί στην περάτωση στόχων και οραμάτων.
Αθήνα Ψηλά !
Αθήνα με Νέα Αισθητική!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here