Ν.Φάληρο:Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά

0

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχτεί τους μικρούς της φίλους κι αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να ανακαλύψουν νέες διαδρομές  ανάγνωσης και δημιουργικότητας.

Από την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023  θα υλοποιηθούν δράσεις με τίτλο : «100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ…»,  με αφορμή την ανακήρυξη του 2023 ως Λογοτεχνικό Έτος «Άλκης Ζέη», στο  παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα (Δημητρίου Φαληρέως 5) και τον περιβάλλοντα χώρο της.

Τα παιδιά, από 6 έως 12 ετών, από τις 10:00  έως τις 12:00,  θα διασκεδάσουν, θα λύσουν γρίφους, θα γνωρίσουν βιβλία που αποτελούν πολιτιστικό θησαυρό για τις βιβλιοθήκες της χώρας μας, θα «γνωρίσουν» την Άλκη Ζέη και τη Ζωρζ Σαρή, θα κάνουν νέους φίλους.

Η καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας συμπληρώνεται με την ενότητα «Το Ραδιόφωνο της ΚΕ», με συνεντεύξεις ανθρώπων που γνώρισαν τις δύο συγγραφείς και μοιράζονται σημαντικές στιγμές που έζησαν μαζί τους.

Η καλοκαιρινή εκστρατεία  θα ολοκληρωθεί  με τις ηχογραφημένες αναγνώσεις που μπορούν όλοι να ακούσουν, οποιαδήποτε στιγμή, σκανάροντας ένα QR.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ