Οι αριστούχοι μαθητές του Ασπρόπυργου βραβεύτηκαν από την HELLENiQ ENERGY

0

Εκδήλωση, που έχει καταστεί θεσμός τα τελευταία 14 χρόνια διοργάνωσε η  HELLENiQ ENERGY, ως πρωτεύουσα επιχείρηση της χώρας, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην προσπάθεια επιβράβευσης των άριστων και δίνοντας κίνητρο και στους υπόλοιπους μαθητές να ακολουθήσουν.

Από τον Δήμο  Ασπροπύργου  βραβεύθηκαν μαθητές του ΓΕΛ , του ΕΠΑΛ καθώς και μαθητές της πόλης που φοίτησαν σε άλλα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και αρίστευσαν  με την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.  

Τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής  Παιδείας, κ. Γεώργιος Φίλης στο Μέγαρο Μουσικής, μεταφέροντας τα συγχαρητήριά του, από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες. Ο Πρόεδρος εξέφρασε  τις ευχαριστίες του, προς τους  εκπαιδευτικούς,  που αγωνίζονται για την καλλιέργεια των μαθητών, καθώς και στους γονείς που μόχθησαν, και υλικά και ηθικά,  για να σπουδάσουν τα παιδιά τους, τα οποία θεωρούμε και παιδιά μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η κ. Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, η κ. Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, ο κ. Άγγελος Συρίγος, Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου, Πρόεδρος του ΔΣ Ελληνικά Πετρέλαια, ο κ. Ανδρέας Σιαμίσιης, Διευθύνων Σύμβουλος HELLENiQ ENERGY΄ Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σαλαμίνας και Μεγαρέων ο κ. Αργύρης Οικονόμου, Δήμαρχος Ελευσίνας, ο κ. Χρήστος Στάθης, Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών – Οινόης και ο κ. Γρηγόριος Σταμούλης, Δήμαρχος Μεγαρέων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ