Οι δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης, στο επίκεντρο του ΔΣ του ΕΒΕΑ, παρουσία του Υπουργού Εργασίας Κ. Χατζηδάκη

0

Οι πολιτικές που εφαρμόζει το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη στήριξη τόσο των ελληνικών επιχειρήσεων όσο και των εργαζομένων σε αυτές, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Κατά την ομιλία της, η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, τόνισε ότι η ελληνική οικονομία δείχνει όχι απλά να αντέχει, αλλά να σταθεροποιείται και να βελτιώνεται, όπως πιστοποιεί και η σημαντική μείωση της ανεργίας. Στη θετική πορεία της οικονομίας, είπε η πρόεδρος, συμβάλλουν και οι ελληνικές επιχειρήσεις με τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την αύξηση των φορολογικών εσόδων. Στις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, τόσο για την απασχόληση των ανέργων όσο για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ