Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής: Νέοι πεζόδρομοι στις γειτονιές της Ελευσίνας

0

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής πεζοδρόμων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση-επισκευή και διαμόρφωση πεζοδρόμων» στο Δήμο Ελευσίνας.

Οι εργασίες αφορούσαν στη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση, την αύξηση της ασφάλειας και τη βελτίωση του δικτύου κίνησης πεζών.

Το έργο ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε τόσο στην οδό Δαρδανελίων όσο και στη Ρήγα Φεραίου.

Οι συγκεκριμένοι πεζόδρομοι, οι οποίοι και βρίσκονται πλησίον σχολικών μονάδων είναι πλέον ασφαλέστεροι, λειτουργικότεροι τόσο για τους πεζούς όσο και για την υποδοχή των μαθητών με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ασφαλής η κίνηση των μαθητών

Η μελέτη συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας, η οποία είχε και την επίβλεψη του έργου.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Μαυρογιάννης ανέφερε: «Στα πλαίσια υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου μας, ολοκληρώθηκε το έργο ανάπλασης των δύο πεζοδρόμων, στις οδούς Ρήγα Φεραίου & Δαρδανελίων. Η ανάπλαση των 2 αυτών πεζοδρόμων, στις εισόδους του 10ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου, εκτός από τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του δημοσίου χώρου θα συμβάλλει και στην ασφαλή κίνηση των μαθητών των δύο σχολείων μας».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Η βελτίωση της καθημερινότητας είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τη Δημοτική Αρχή δεδομένων των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών της Ελευσίνας και της Μαγούλας. Με μικρά και μεγάλα έργα καθημερινότητας αλλά και με την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωσή τους θέλουμε να κάνουμε τη ζωή των κατοίκων πιο εύκολη, πιο όμορφη και πιο λειτουργική. Έχουμε ακόμη, πολλά να κάνουμε και γι’ αυτό, δουλεύουμε σκληρά προς αυτήν την κατεύθυνση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ