Ολοκληρώθηκε Με Επιτυχία Η 65η Εθελοντική Αιμοδοσία Του Δήμου Πετρούπολης.

0

Με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε η 65η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης, η οποία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Στη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, η οποία είναι μια από τις πληρέστερες Τράπεζες Αίματος που διατηρείται σε Δήμο και καλύπτει τις συνολικές ανάγκες των κατοίκων, προστέθηκαν το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου 115 νέες μονάδες αίματος.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους, που για ακόμη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρόν με την σπουδαία πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας, ότι το σπουδαιότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε δίνοντας αίμα, είναι η υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», καθώς και στο προσωπικό του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης με Προϊστάμενο τον κ. Πέτσα, για την άρτια διοργάνωση και για την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ