ΟΠΕΚΑ Α21 – Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

0

Άνοιξε, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, την Παρασκευή (7.10) η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, ώστε οι δικαιούχοι να κάνουν τις σχετικές αιτήσεις μέσω διαδικτύου για το 2022.

5η δόση επιδόματος παιδιού

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην πλατφόρμα, ώστε να ξεκινήσει η καταβολή της 5ης δόσης επιδόματος παιδιού, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος μπορούν να υποβάλουν την αίτηση στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ (idika.gr) ή μέσω του διαδικτυακού τόπου www.opeka.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί “οριστικά”

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της αίτησης Α21 επιτρέπει, μέσω εκτεταμένων ηλεκτρονικών διασταυρώσεων με διαθέσιμες βάσεις δεδομένων άλλων φορέων και υπηρεσιών, τον έλεγχο της ακρίβειας και της ορθότητας των δηλούμενων στοιχείων και πληροφοριών κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης.

Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ