Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών

0

Στέλιος Μαμαλάκης: «Το γέλιο των χαρούμενων παιδιών αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών»

Με παιδικές φωνές και γέλια γέμισε το πρωί της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024, η Αίθουσα Εκδηλώσεων Μελίνα Μερκούρη, στο Δημαρχείο, για τις παραστάσεις «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΦΙΔΙ», που οργανώθηκαν  από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών.

Τα παιδιά της Α΄ και Β΄ τάξης των δημοτικών σχολείων της πόλης μας, που είχαν δηλώσει συμμετοχή, παρακολούθησαν από τις  9:00 π.μ. ως τη 13:00  μ.μ τέσσερις παραστάσεις του κλασικού αυτού έργου από τον θίασο «Σκιές & Γέλια» του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αγγελική Σαραβελάκη, που συνομίλησαν με τα παιδιά και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση ο Δήμαρχος Σ. Μαμαλάκης δήλωσε: «Το γέλιο των χαρούμενων παιδιών αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να τιμήσουμε την  Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών. Συγχαρητήρια σε οόσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχημένη εκδήλωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ