Ο Δήμος Καισαριανής στην «Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2023»

0

Πρόκειται για μια διεθνή συνάντηση αφιερωμένη στους επαγγελματίες του Πολιτισμού με προσκεκλημένους/ες ομιλητές/τριες από 13 χώρες, που φιλοξενείται στην Ελευσίνα μεταξύ 10 και 13 Νοεμβρίου 2022.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος κλήθηκε να συμμετάσχει σε μια από τις 13 ομάδες εργασίας της Συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022, με τίτλο “Η τέχνη και ο πολιτισμός ως μοχλοί ανάπτυξης των πόλεων“.

Η πρόσκληση από την Επιμελήτρια της διοργάνωσης «Μυστήριο_56 3η Συνάντηση Πολιτισμός 2030» και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της «Λάρνακα 2030 – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Υποψήφια Πόλη», και Κέλλυ Διαπούλη, είχε εφαλτήριο τη μεγάλη ανάπλαση του Σκοπευτηρίου, ως αιχμή του δόρατος του μακρόπνοου πολιτιστικού σχεδιασμού του Δήμου Καισαριανής και του Δημάρχου προσωπικά.

Το συντονισμό της συζήτησης έκανε η κυρία Διαπούλη, μαζί με τον Γενικό Καλλιτεχνικό Διευθυντή «2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» Μιχαήλ Μαρμαρινό.

Παρακολουθήστε την τοποθέτηση του δημάρχου στον εξής σύνδεσμο:

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο κος Ανδρέας Βύρας, Δήμαρχος Λάρνακας, ο κος Βαγγέλης Ντηνιακός, Δήμαρχος Χαϊδαρίου, ο κύριος Αργύρης Οικονόμου, Δήμαρχος Ελευσίνας – Μαγούλας, ενώ τον Δήμαρχο Καισαριανής εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Οικολογίας, κος Μάνος Κιτσέλλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ