Πιο αναλυτικά ο δήμος έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Αγαπητοί συμπολίτες,

Η νέα σχολική χρονιά συνεχίζει να απαιτεί από όλους μας τη δέουσα υπευθυνότητα, λόγω των υγειονομικών συνθηκών. Έτσι ώστε να λειτουργήσει η Σχολική Κοινότητα, υπό τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες. Ταυτόχρονα απαιτεί και τη συμμετοχή μας, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι θα πρέπει να απευθύνεται και να αγκαλιάζει όλα τα παιδιά. Ιδιαίτερα εκείνα, που οι οικογένειές τους έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Μαρκοπούλου συμμετέχει και φέτος και σας προσκαλεί στη δράση ευαισθησίας και προσφοράς “Μαζεύουμε Σχολικά γιατί… Το Παιδί Πάνω Από Όλους!” του “Όλοι Μαζί Μπορούμε“, σε συνεργασία με 60 Δήμους της Αττικής, με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρες 10.00 – 18.00 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου (ισόγειο κτηρίου, οδός Χρήστου Μεθενίτη 7, Μαρκόπουλο Μεσογαίας).

Το κάλεσμα μας αφορά είτε σε καινούργια σχολικά είδη, είτε σε μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, που είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη δράση, που αποτελεί ένα μάθημα ζωής, αγάπης και προσφοράς. Ευχόμαστε Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους, με υγεία, δύναμη και υπευθυνότητα!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here