Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε με το «όλοι μαζί μπορούμε» για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, έστειλε επιστολή στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Μοσχάτο και στον Ταύρο, ζητώντας τη συνεργασία τους για να συγκεντρώσουν σχολικά είδη σε κάθε σχολείο.

Ο Δήμαρχος καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά, να συγκεντρώσουν σχολικά είδη, καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, από τις 21 του έως και 26 Σεπτεμβρίου 2022. Τα σχολικά αυτά είδη, με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων μας θα δοθούν σε μαθητές που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις ανάγκες σε γραφική ύλη για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, δήλωσε: «Σε συνεργασία με τα σχολεία μας διευρύνουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών. Στόχος μας είναι να μη βρεθεί ούτε ένας μαθητής σε δύσκολη θέση επειδή δε θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του σε γραφική ύλη. Αποδεικνύουμε για μία ακόμα φορά ότι μαζί μπορούμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα στις δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here