Τον Περιστεριώτη Γεώργιο Καλτσουκαλά, αθλητή του Συλλόγου «Δελφίνια» που κατέκτησε 4 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης εφήβων στο Λιλιάνο της Ιταλίας, τίμησε ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, στο δημαρχείο της πόλης, ο κ. Παχατουρίδης μαζί με την Αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, υποδέχτηκαν τον παγκόσμιο πρωταθλητή με τους γονείς του, Χρήστο Καλτσουκαλά και Γεωργία Κουρεμάλη.

Ως επιβράβευση στον Γιώργο Καλτσουκαλά για τις κορυφαίες του αθλητικές επιδόσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, του επιδόθηκε το επίσημο μετάλλιο της πόλης και το λεύκωμα «Περιστέρι: Όψεις της Ιστορίας της πόλης και του Δήμου».

Ο κ. Παχατουρίδης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή και στον προπονητή του Αργύρη Βασιλόπουλο για τις επιτυχίες τους, καθώς και στο σύλλογο «Δελφίνια» και τους γονείς του, που του παρέχουν το υποστηρικτικό περιβάλλον, παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας να δοξάσουν τη χώρα και τα ιδεώδη του αθλητισμού μέσα από το «ευ αγωνίζεσθαι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here